Svensktillverkad elegans för livsnjutaren.

HÄLSING 2500 LEGACY

HÄLSING 1900 LEGACY

1900 LEGACY och 2500 LEGACY kan konfigureras i många olika varianter. 

Ett vackert yttre. Byggt för tuffa tag.

Hela stommen ner till minsta skruv är gjord i rostfritt stål. Stålet är i ordentligt tilltaget gods som ger en väldigt gedigen känsla av hela köket som återspeglar kvalitén.
Medans bänkskivan är i borstad rostfritt stål så är stommen pulverlackad i svartmetallic med iblandad finstruktur som bryter ytan lite och ger den ett lugnare intryck.
Pulverlacken är av typen SuperDurable som är gjord för att stå i solljus i många, många år och fortfarande vara fin.

HÄLSING Gasgrill

HÄLSING Kolgrill

Våra ingenjörer med bakgrund inom energi och bilindustrin har utvecklat grillen tills den slog alla förväntningar. 
En bra grill ska ha rätt effekt, rätt värmespridning, hög energibevaring och samtidigt vara lätt att använda. Man ska kunna tillaga olika råvaror och kunna styra värmen för rätt tillagning.
Grilla en hel kyckling utan roterande spett – med rätt värmespridning, hög energibevaring och enkel värmekontroll så blir den jämnt tillagad och krispig runt om.
Lägg i en pizzasten och grädda en pizza på några få minuter – med hög effekt och hög energibevaring ger det utmärkt resultat.

Effektiv gasgrill.

Grillen är tillverkad i syrafast rostfritt stål och har fyra kraftfulla brännare på en total effekt om över 14kW.
Varje brännare har separat effektreglage och integrerat tändsystem. Med effektreglagen är det enkelt att få olika värmezoner till olika råvaror på grillen. Sju protection bars skyddar brännarna och ger en bra tillagning ihop med det massiva grillgallret i rostfritt stål som levererar grillränderna som man alltid suktar efter. I botten finns dropsystem för enkel tömning av rester efter grillningen. 

Passionerad kolgrill.

Grillen är tillverkad i syrafast rostfritt stål och har två rejäla koltråg som kan lyftas ut för att tömmas. Ska man bara grilla litegrann eller indirekt så använder man bara ett av koltrågen.
Luftspjället i locket används för att reglera värmen. 
På toppen ligger det massiva grillgallret i rostfritt stål precis som på gasgrillen som levererar grillränderna som man alltid suktar efter. I botten finns dropsystem för enkel tömning av rester efter grillningen. 

Grill i syrafast rostfritt stål är så högkvalitativt du kan hitta.

Rejäla koltråg för många års njutning.

Kraftfull brännare med integrerad tändning.

Luftspjäll på kolgrillen.

Personifiera ditt utekök.

HÄLSING TAILOR MADE

Bänkskiva eller hela köksön i granit eller annan sten?

Egna önskemål om färg?

Andra idéer?

MADE
IN
SWEDEN.

Stäng meny
×
×

Kundvagn