Kundresan

Från skiss till
färdigt hantverk

Hälsing utekök kundresan
Steg 1 / 4

Det första mötet

När du köper ett HÄLSING utekök så gör det direkt från oss som är skaparna bakom. Vi vill skapa en relation med alla våra kunder och ge dig bästa möjliga upplevelse. Resan startar med att göra ett par enkla val och önskemål i vår offertförfrågan där ni får möjlighet att ge oss en bild av vad ni efterfrågar i ert unika utekök. 
Vill ni träffa oss så är ni varmt välkomna till vår verkstad där uteköken byggs och ni får se hantverket på nära håll. Ta en kopp kaffe med oss som jobbar på HÄLSING medan vi pratar om era drömmar.

Hälsing utekök ritning
Steg 2 / 4

Byggt efter dina behov

Utifrån dina önskemål tar vi fram ritningar och en personlig offert. Därefter bokar vi ett första möte och går igenom era drömmar, antingen via telefon, fysiskt eller digitalt. Vi vet vad du ska tänka på när du skapar ditt utekök och vi vill dela med oss av vår erfarenhet när du planerar ditt nya drömkök.

Hälsing utekök produktion
Steg 3 / 4

Genuint hantverk

Efter att vi hittat rätt design på ditt utekök så ligger ansvaret i våra händer och det är dags för hantverket att ta form. Varje utekök är unikt och byggs med stor passion för hantverket. Det tar lite tid men det är verkligen värt väntan!

Hälsing utekök i utemiljö
Steg 4 / 4

Tillverkade till perfektion

Uteköken byggs helt färdiga i vår verkstad som en helt fristående köksö. På så sätt blir resultatet perfekt varenda gång och osäkerheter som tid och kostnad är redan utsuddat. Vi tror att ni också kommer uppskatta sinnesron i att slippa ha en arbetsplats i trädgården under flera veckor. Våra utekök levereras alltid hem till er, oavsett vart ni bor. Det enda som återstår är att samla familj och vänner för att avnjuta en fin middag och upplevelse tillsammans!

Vi finns här för dig genom hela processen.

Boka ett första möte med oss, antingen via telefon, fysiskt eller digitalt. Vill ni träffa oss så är ni välkomna till vår verkstad för att se hantverket på nära håll.

Kontakta oss