FRÅN SKISS TILL FÄRDIGT HANTVERK

Ett första möte

Vill du träffa oss så är du varmt välkommen till Allerum där vi också bygger våra utekök. Ta en kopp kaffe med oss som jobbar på HÄLSING medan vi pratar om era drömmar. Åker ni långväga kanske vi ska tända upp en grill och ordna något gott att äta. Vi bokar gärna annars ett digitalt möte så kan vi via video demonstrera våra utekök.

Utekök i rostfritt stål. Skandinavisk design. Grill, gasgrill och kolgrill.

Det perfekta uteköket

Ta hjälp av vår erfarenhet för att planera ditt drömkök. Utifrån dina önskemål tar vi fram ritningar och tillsammans hittar vi en lösning som passar dina behov. Kanske har du redan bestämt dig och beställt i vår webbshop annars tar vi gärna fram en offert till dig.

Hantverket börjar

Efter att vi hittat rätt design på ditt utekök så ligger ansvaret i våra händer och det är dags för hantverket att ta form. Varje utekök är unikt och byggs med stor passion för hantverket. Det tar lite tid med det är så värt väntan.

hantverk

Laga mat under bar himmel

Uteköken byggs helt färdiga i form av en fristående köksmodul. På så sätt blir resultatet perfekt varenda gång och osäkerheter som tid och kostnad är redan utsuddat. Vi tror att ni också kommer uppskatta sinnesron i att slippa ha en arbetsplats i trädgården under flera veckor. Smidig hemleverans och det enda som återstår är att samla familj och vänner för att avnjuta en fin middag och upplevelse tillsammans!