LEVERANS & INSTALLATION

Order

Gör din order i vår webbutik eller kontakta oss.

Uppstart

Efter order har vi en gemensam genomgång för att säkerställa er design.

Byggnation

Vi bygger ert utekök vilket tar 1-4 veckor beroende på storlek och tillval.

Avstämmning

När uteköket är färdigbyggt så kontaktar vi er för att boka leverans.

Leverans

Uteköket levereras helt färdigbyggt hem till er. Vi kör själva eller med speditör. Uteköket väger 100-250kg beroende på storlek och tillval så tänk igenom innan och prata med oss om det behövs extern hjälp för att komma på plats, t.ex bärhjälp eller lyftkran.

Placering

Uteköket ska stå på en stabil plats och justeras in med de ställbara fötterna för att stå i lod. Uteköket står stabilt av sin egenvikt och behöver inte förankras på något sätt

Gas

Gasflaska köpes separat men alla gaskopplingar, slang och regulator är färdigmonterat för att koppla på gasflaskan. 

Vatten

Blandaren kan anslutas till kall och varmvatten. Vi kan förbereda kallvattenanslutningen med en Gardena-koppling för trädgårdsslang om ni önskar. Vattenanslutningarna är 3/8″ hona och är framdragna under uteköket i bakre högre/vänster hörn beroende på vilken sida av uteköket som kranen sitter. 

Avlopp

Avloppslang är framdragen under uteköket i bakre höger/vänster hörn beroende på vilken sida av uteköket som vasken sitter. Avloppslangen är 1″ invändig.

El

El 230V behövs till kyl och om man vill ha elektrisk tändning till gashällen. Dessa är försedda med vanlig 230V stickpropp.