LEVERANS

Order

Gör din order i vår webbutik eller kontakta oss så tar vi dig genom resan.

Byggnation

Vi bygger ert utekök efter beställning vilket oftast tar 5-8 veckor beroende på storlek och tillval. Under högsäsong februari-juli är det hög risk för längre leveranstider då det är extra hög efterfrågan.

Avstämmning

När uteköket är färdigbyggt så kontaktar vi er för att boka leverans.

Leverans

Uteköken är fristående och självbärande som levereras helt färdigbyggda hem till er. Vi har samarbete med speditörer som fraktar uteköket hem till er och uteköket kommer levererat på en lång träpall. Chauffören kör själv och har en handtruck för att rulla fram uteköket till uppfart. 
Uteköket väger 100-250kg beroende på storlek och tillval.  Se över framkomlighet till platsen där uteköket ska stå och prata med oss om det behövs extern hjälp för att komma på plats, t.ex bärhjälp eller lyftkran.

INSTALLATION

Placering

Uteköket ska stå på en stabil plats och justeras in med de ställbara fötterna för att stå i lod. Uteköket står stabilt av sin egenvikt och behöver inte förankras på något sätt

Gas

Gasflaska köpes separat men alla gaskopplingar, slang och regulator är färdigmonterat för att koppla på gasflaskan. 

Vatten

Blandaren kan anslutas till kall och varmvatten. Anslutningsslangarna är framdragna under uteköket i bakre hörn, höger eller vänster beroende på vilken sida av uteköket som vask och kranen är placerad. 
Vattenanslutningarna är 3/8″ hona och ansluts till befintlig vattenledning.

Avlopp

Avloppslang är framdragen under uteköket i bakre hörn, höger eller vänster beroende på vilken sida av uteköket som vask och kranen är placerad. Avloppslangen är 1″ invändig och ansluts till befintligt avlopp.

El

220V behövs till kyl och om man vill ha elektrisk tändning till gashällen. Dessa är försedda med vanlig stickpropp och anslutningen kommer att tillsammans med anslutningar för vatten och avlopp.