FRÅN SKISS TILL FÄRDIGT HANTVERK

01 Ett första möte

Vill du träffa oss så är du varmt välkommen till Hälsingborg där vi också bygger våra utekök. Vi välkomnar er in i verkstaden där uteköken byggs och ni får se hantverket på nära håll.
Ta en kopp kaffe med oss som jobbar på HÄLSING medan vi pratar om era drömmar.
Ni får gärna ringa, maila eller boka ett digitalt möte så kan vi på video demonstrera våra utekök så att ni får en känsla för produkten. 

Utekök i rostfritt stål. Skandinavisk design. Grill, gasgrill och kolgrill.

02 Ett utekök byggt för dig

Ta hjälp av vår erfarenhet för att planera ditt drömkök. Utifrån dina önskemål tar vi fram ritningar och tillsammans hittar vi en lösning som passar dina behov. Kanske har du redan bestämt dig och beställt i vår webbshop annars tar vi gärna fram en offert och vägleder dig genom hela resan.

03 Hantverket börjar

Efter att vi hittat rätt design på ditt utekök så ligger ansvaret i våra händer och det är dags för hantverket att ta form. Varje utekök är unikt och byggs med stor passion för hantverket. Det tar lite tid med det är så värt väntan. 

hantverk

04 Laga mat under bar himmel

Uteköken byggs helt färdiga i form av en fristående köksmodul. På så sätt blir resultatet perfekt varenda gång och osäkerheter som tid och kostnad är redan utsuddat. Vi tror att ni också kommer uppskatta sinnesron i att slippa ha en arbetsplats i trädgården under flera veckor. Smidig hemleverans till dörren ingår alltid och uteköket har alla anslutningar förbereda för att bara kopplas på. Det enda som återstår är att samla familj och vänner för att avnjuta en fin middag och upplevelse tillsammans!