JOBBA MED OSS

Köksmontör till HÄLSING

I HÄLSINGs värld är det fokus på högsta kvalitet och upplevelse för kunden när vi bygger deras skräddarsydda utekök. Vi söker dig som vill bygga utekök med fingertoppskänsla.


EN DAG PÅ JOBBET
Vi bygger helt färdiga köksöar i våra lokaler innan de skickas hem till kunden. En vanlig dag på jobbet så följer du ritningar från kundens beställning och bygger ihop köksön till ett färdigt utekök av vårt egendesignade modulsystem.

Uteköken är tillverkade av rostfritt stål och alla moduler är redan tillverkade när du får dem så det innebär framförallt montering med enklare verktyg men det krävs en känsla för detaljer, noggrannhet och känna stolthet för det hantverk man skapar.


OM FÖRETAGET
HÄLSING är ett litet familjeägt företag som idag består av tre personer men som växer ganska snabbt. Företaget är grundat ur passion för design och produkter som får kunden att tappa hakan. För oss är det viktigt att göra allt med stolthet och värna om det svenska hantverket.


Ibland är det högt tempo men då kavlar vi upp ärmarna och kämpar som ett team. Efteråt tänder vi grillen och firar stolt att vi löste det tillsammans.

Här får man en chans att visa framfötterna om man vill. Vår ambition är att fortsätta växa och vill du vara en del av det så tycker vi att det är kul!


OM DIG
Du behöver grundläggande förståelse för mekanik och att bygga saker. När det uppstår problem så är du den som inte suckar, istället hugger du i och försöker lösa det. Vi ser gärna att du är strukturerad och att du gärna går den extra milen när det behövs. Vi kommer värdesätta din personlighet och entusiasm.

 

Placering: Helsingborg, Allerum

Start: Februari 2022


För kontakt & ansökan: fredrik@halsingkitchen.se