FAQ

ORDER

Du kan beställa direkt här i vår webbutik men vi rekommenderar och vill gärna att du tar kontakt med oss så att vi kan guida dig genom hela resan.

Du är varmt välkommen att besöka oss i Helsingborg där vi bygger uteköken. Här finns alltid olika designer av utekök att titta på och du får se hantverket på nära håll.

Vi har inga återförsäljare. Vår filosofi är att skapa så mycket värde som möjligt för dig som kund och det går inte hand i hand med att involvera flera led innan uteköket står hemma hos dig. Dessutom uppskattar vi kontakten med våra kunder väldigt mycket och är övertygade om att vi också ger den bästa upplevelsen tillbaka. 

LEVERANS

Våra utekök är alltid helt kompletta och redo att börja användas utifrån den specifikation och design som du har beställt.

Vi bygger uteköket helt klart innan vi levererar det till dig.

Frakt hem till din adress ingår alltid. (se villkor vid särskilda förhållanden)

Uteköket levereras på en lång träpall. Chauffören kommer ensam och har en handtruck med sig vilket gör att chauffören kan rulla fram uteköket på plan mark men inte längre än så.

Vi kopplar inte in vatten, avlopp, el och gas. Men vi förbereder och drar fram alla anslutningar som är redo att kopplas på befintliga anslutningspunkter. Med andra ord är det mer eller mindre plug n play.

Leveranstiden beror mycket på hur avancerad lösning ni önskar och även när på året ni beställer. Under vår och sommar har vi väldigt hög efterfrågan som gör att leveranstiden ökar. Vårt bästa tips är att kontakta oss så fort som möjligt.

SERVICE

Den generalla garantin är 10 år bortsett från vissa slitagedelar. Men å andra sidan kan vi inte se vad som skulle slita ut våra utekök. Bli inte förvånade om ni i framtiden hittar 50 år gamla HÄLSING utekök. 

Vid defekt så hör du av dig till oss så tar vi hand om det.

Naturligtvis, skulle det någonsin behövas så kan du kontakta oss. 

ÄGA HÄLSING UTEKÖK

Det behövs inte. Våra utekök är byggda för och tål att stå ute 365 dagar om året.

Det behövs inte men allt som står utomhus bli skitigt. Ett skräddarsytt överdrag från oss underlättar för dig då underhållet blir mycket enklare.